• Layher skele

Iznajmljivanje skela danas je postala praksa svih građevinskih radova viših od 1 metra visine na kojoj se radi. Razlog zašto je to tako, leži u činjenici da svaki rad na visini zahtijeva određenu sigurnost kako za osobe koje rade tako i za sve koji se kreću u krugu gradilišta.

Efikasnost i brzina rada koju nam pružaju građevinske skele itekako opravdavaju njihovo postavljanje i upotrebu. Svojom konstrukcijom mogu omogućiti lakšu dobavu materijala, bržu realizaciju posla, povećati sigurnost rada. Također valja napomenuti da zakon također propisuje upotrebu građevinskih skela na radovima otvorenog tipa te je njezina postava i tehnička ispravnost propisana zakonom o graditeljstvu.

Layher skele

U našoj ponudi možete pronaći skele renomiranog njemačkoga proizvođača Layher Blitz Gerüst. Nosivost skela je iznimno visoka i iznosi 2 kN/m<sup>2</sup>, što će osigurati siguran i pouzdan rad na samoj skeli neovisno o kojoj visini se radi. Tip skele koji se koristi je Blitz, zbog svoje modularnosti i jednostavnosti primjene. Sama konstrukcija skele je izrađena od vruće cinčanog materijala, te aluminija koji garantira laganu konstrukciju, a kao rezultat nam omogućava lakšu i bržu montažu samih skela.

Brzina i svestranost

Sigurnost, brzina i svestranost u središtu su Layher skela. Uz primjenu proizvoda svaki dizajn je kompatibilan sa opsežnim popisom dodatne opreme i pribora, te nudi svestranu instalaciju – u svakom smjeru.

Iz 5 osnovnih elemenata i sa nekoliko pokreta ostvaruje Layher Blitz-skela “brzo kao munja” sigurnu radnu podlogu. Sa ovim nenadmašno brzim, robusnim i stabilnim sistemom možete riješiti vaše mnogobrojne zahtjeve.

Jamac kvalitete samih skela popraćena je i TUV certifikatom koje posjeduje proizvođač.

PRECIZNOST
Ušteda vremena kod montaže i demontaže – ergonomično i ugodno rukovanje.

OPSEŽAN I KOMPLETAN PROGRAM ELEMENATA
Standardne dužine prilagođene objektu – širine 0,73 m i 1,09 m, zavisno od opterećenja i primjene.

FLEKSIBILNO KOD KORIŠTENJA
Pogodno za svaki tip gradnje, mogućnost kombiniranja sa drugim Layher sistemima.

DOZVOLA ZA UPORABU
Atesti za čeličnu i aluminijsku skelu

Karakteristike

  • skela je predviđena za rad na otvorenim i zatvorenim prostorima
  • dimenzije radne platforme: 1m × 2m
  • ukupna težina skele: 260,60 kg (za rad na 10 m visine)
  • maksimalna visina skele: 10 m radne visine
  • maksimalna visina radne platforme: 9 m
  • mjesto preuzimanja: zapadni dio grada Zagreba
  • dostava skele je raspoloživa za područje cijele Hrvatske

Delta bud skele

Okviri za skele lako se prevoze, jer čine elemente međusobno povezane ovisno o potrebi. Proizvedene su od vrlo čvrstih, visokokvalitetnih materijala otpornih na vanjske uvjete. Skele su vrlo pouzdane.

Osim toga, nudimo i profesionalno sklapanje skela i jamčimo pravovremenu i preciznu uslugu. Za iznajmljivanje skela s okvirom nazovite nas. Ostatak će profesionalno upotpuniti naši dobro obučeni zaposlenici. Upotreba skela za građevinske radove neće vam donijeti besane noći, jer će se sve izvoditi na siguran način u skladu s primjenjivim standardima.

Usluge

Uz iznajmljivanje skela vršimo dostavu, montažu, demontažu i odvoz skela za gotovo sve objekte koji za to imaju potrebu.

Montaža skele vrši se na objekte koji su u izgradnji, obnovi ili renoviranju kako bih se osigurao lakši i siguran rad na samom objektu.

S proizvodima koje posjedujemo, u mogućnosti smo izvršiti montažu na profesionalan i kvalitetan način u vrlo kratkom vremenu, uz sve standarde sigurnosti.

Nazovite!

Galerija radova